1
BESPREKING

Tijdens deze bespreking gaan we na wat uw wensen en behoeften zijn. U krijgt professioneel advies bij de keuze van toestellen en tegels en alles wordt gedetailleerd opgemeten. We bespreken de positie van toilet, bad, douche, spiegels, wastafels en kraanwerk om tot een optimaal resultaat te komen.


2
SCHETS & OFFERTE

We maken een voorlopige schets en bijhorende eerlijke prijsofferte op. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is op dat moment nog niet gemaakt. In de offerte voorzien we immers gemiddelde prijzen. Later maken we samen een gepaste keuze op basis van uw behoeften.


3
ORDERBEVESTIGING & PLANNING

In deze stap gaan we over tot de orderbevestiging. We maken een overzichtelijke planning op waarin we de aanvangsdatum en de duur van de werken zo nauwkeurig mogelijk weergeven. Zo weet u perfect waaraan u begint en kan u inschatten wanneer het project afgerond zal zijn.


4
SANITAIRE TOESTELLEN & TEGELS

U maakt uw definitieve keuze van sanitaire toestellen en tegels bij één van onze partners. U kan steeds rekenen op ons professioneel advies. Wij werken bovendien uitsluitend met de beste producten.


5
START!

Dit is de leukste stap: We vliegen erin! We beginnen met de afbraak van uw oude badkamer zodat we met een schone lei kunnen beginnen. Wij regelen het leidingwerk, de bezettings- en chapewerken, het vloeren, het betegelen en het voegwerk. De laatste stap is het plaatsen van de sanitaire toestellen. U kan de werken steeds op de voet volgen.